Vliv různého složení binárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Galiová, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Weiserová, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
pH
Physical Description: 80 s.

Cover

LEADER 01481ntm a22003617u 4500
001 zp22610
041 |a cze 
100 1 |a Galiová, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv různého složení binárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů 
246 |a The Influence of Binary Mixtures Various Composition of Phosphate Emulsifying Salts on Textural Properties of Processed Cheeses 
260 |c 2011 
300 |a 80 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a fosforečnanové tavicí soli 
653 |a texturní profilová analýza 
653 |a roztékavost 
653 |a pH 
653 |a processed cheese 
653 |a phosphate emulsifying salts 
653 |a texture profile analysis 
653 |a meltability 
653 |a pH 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Weiserová, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14990  |y Plný text v Digitální knihovně UTB