|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp22610 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Galiová, Lucie
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv různého složení binárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
|
| 246 |
|
|
|a The Influence of Binary Mixtures Various Composition of Phosphate Emulsifying Salts on Textural Properties of Processed Cheeses
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 80 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a tavený sýr
|
| 653 |
|
|
|a fosforečnanové tavicí soli
|
| 653 |
|
|
|a texturní profilová analýza
|
| 653 |
|
|
|a roztékavost
|
| 653 |
|
|
|a pH
|
| 653 |
|
|
|a processed cheese
|
| 653 |
|
|
|a phosphate emulsifying salts
|
| 653 |
|
|
|a texture profile analysis
|
| 653 |
|
|
|a meltability
|
| 653 |
|
|
|a pH
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Weiserová, Eva
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/14990
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|