|
|
|
|
LEADER |
01467ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp2261 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Blaščáková, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Průzkum stravovacích návyků mladé populace v České republice
|
246 |
|
|
|a Research of boarding habits of young population in the Czech Republic
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 52 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a výživové doporučené dávky
|
653 |
|
|
|a výživová doporučení založená na skupinách potravin
|
653 |
|
|
|a stav výživy v ČR
|
653 |
|
|
|a stravovací návyky mladé populace
|
653 |
|
|
|a pokrm
|
653 |
|
|
|a recommended nutritive value
|
653 |
|
|
|a recommendation of nutrition for food-stuffs
|
653 |
|
|
|a situation of nutrition in CR
|
653 |
|
|
|a feed habits of young people
|
653 |
|
|
|a food
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Družbíková, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/1811
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|