|
|
|
|
LEADER |
01315ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp22608 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Fikar, Jan
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv rozdílného zpracování hroznů révy vinné na obsah vybraných organických kyselin
|
246 |
|
|
|a The Influence of Different Processing Methods of Grapes on Selected Organic Acids Content
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 78 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a víno
|
653 |
|
|
|a jablečno-mléčné kvašení
|
653 |
|
|
|a organické kyseliny
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a wine
|
653 |
|
|
|a malolactic fermentation
|
653 |
|
|
|a organic acids
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Hanuštiak, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15043
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|