Vliv rozdílného zpracování hroznů révy vinné na obsah vybraných organických kyselin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Fikar, Jan (Dissertant)
Other Authors: Hanuštiak, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 78 s.

Cover

LEADER 01315ntm a22003377u 4500
001 zp22608
041 |a cze 
100 1 |a Fikar, Jan  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv rozdílného zpracování hroznů révy vinné na obsah vybraných organických kyselin 
246 |a The Influence of Different Processing Methods of Grapes on Selected Organic Acids Content 
260 |c 2011 
300 |a 78 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a víno 
653 |a jablečno-mléčné kvašení 
653 |a organické kyseliny 
653 |a HPLC 
653 |a wine 
653 |a malolactic fermentation 
653 |a organic acids 
653 |a HPLC 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hanuštiak, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15043  |y Plný text v Digitální knihovně UTB