Vliv zastoupení bílkovinných frakcí na technologickou kvalitu pšeničné mouky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čožíková, Adéla (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 90 s.

Cover

LEADER 01779ntm a22004937u 4500
001 zp22604
041 |a cze 
100 1 |a Čožíková, Adéla  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv zastoupení bílkovinných frakcí na technologickou kvalitu pšeničné mouky 
246 |a The Effect of the Content of Protein Fractions on the Technological Quality of Wheat Flour 
260 |c 2011 
300 |a 90 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pšenice 
653 |a mouka 
653 |a lepek 
653 |a bílkoviny 
653 |a technologické ukazatele kvality mouky a zrna 
653 |a mlynářská technologie 
653 |a stanovení bílkovinných frakcí 
653 |a chromatografie 
653 |a SE-HPLC 
653 |a statistická analýza 
653 |a korelace 
653 |a wheat 
653 |a flour 
653 |a gluten 
653 |a protein 
653 |a technological indicators of quality of flour and grain 
653 |a mill technology 
653 |a determination of protein fractions 
653 |a SE-HPLC 
653 |a statistical analysis 
653 |a correlation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16940  |y Plný text v Digitální knihovně UTB