|
|
|
|
LEADER |
01779ntm a22004937u 4500 |
001 |
zp22604 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Čožíková, Adéla
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv zastoupení bílkovinných frakcí na technologickou kvalitu pšeničné mouky
|
246 |
|
|
|a The Effect of the Content of Protein Fractions on the Technological Quality of Wheat Flour
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 90 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a pšenice
|
653 |
|
|
|a mouka
|
653 |
|
|
|a lepek
|
653 |
|
|
|a bílkoviny
|
653 |
|
|
|a technologické ukazatele kvality mouky a zrna
|
653 |
|
|
|a mlynářská technologie
|
653 |
|
|
|a stanovení bílkovinných frakcí
|
653 |
|
|
|a chromatografie
|
653 |
|
|
|a SE-HPLC
|
653 |
|
|
|a statistická analýza
|
653 |
|
|
|a korelace
|
653 |
|
|
|a wheat
|
653 |
|
|
|a flour
|
653 |
|
|
|a gluten
|
653 |
|
|
|a protein
|
653 |
|
|
|a technological indicators of quality of flour and grain
|
653 |
|
|
|a mill technology
|
653 |
|
|
|a determination of protein fractions
|
653 |
|
|
|a SE-HPLC
|
653 |
|
|
|a statistical analysis
|
653 |
|
|
|a correlation
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16940
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|