|
|
|
|
LEADER |
01269ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp22602 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Curusová, Pavla
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv polyfenolů extrahovaných z révyvinné na lidské buňky
|
246 |
|
|
|a Impact of Polyphenols Extracted from Wine Grape on Human Cells
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 92 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Proliferace
|
653 |
|
|
|a réva vinná
|
653 |
|
|
|a polyfenolické látky
|
653 |
|
|
|a rakovina
|
653 |
|
|
|a Proliferation
|
653 |
|
|
|a wine grape
|
653 |
|
|
|a polyphenolic substances
|
653 |
|
|
|a cancer
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Humpolíček, Petr
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15121
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|