|
|
|
|
LEADER |
01429ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp22600 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Brabcová, Alena
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Antioxidační kapacita v plodech rakytníku, dužnatých růží a muchovníku
|
246 |
|
|
|a Antioxidant Capacity of the Fruits of Sea-buckthorn, Apple Rose and Saskatoon Berries
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 78 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a rakytník
|
653 |
|
|
|a muchovník
|
653 |
|
|
|a růže dužnoplodá
|
653 |
|
|
|a antioxidační kapacita
|
653 |
|
|
|a antioxidanty
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a sea buckthorn
|
653 |
|
|
|a saskatoon berry
|
653 |
|
|
|a appel rose
|
653 |
|
|
|a antioxidant capacity
|
653 |
|
|
|a antioxidants
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17982
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|