Antioxidační kapacita v plodech rakytníku, dužnatých růží a muchovníku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Brabcová, Alena (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 78 s.

Cover

LEADER 01429ntm a22003857u 4500
001 zp22600
041 |a cze 
100 1 |a Brabcová, Alena  |4 dis 
245 1 0 |a Antioxidační kapacita v plodech rakytníku, dužnatých růží a muchovníku 
246 |a Antioxidant Capacity of the Fruits of Sea-buckthorn, Apple Rose and Saskatoon Berries 
260 |c 2011 
300 |a 78 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a rakytník 
653 |a muchovník 
653 |a růže dužnoplodá 
653 |a antioxidační kapacita 
653 |a antioxidanty 
653 |a polyfenoly 
653 |a sea buckthorn 
653 |a saskatoon berry 
653 |a appel rose 
653 |a antioxidant capacity 
653 |a antioxidants 
653 |a polyphenols 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17982  |y Plný text v Digitální knihovně UTB