Biologicky aktivní látky rajčat a jejich stanovení

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vojtíšková, Petra (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 41 s.,2 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01301ntm a22003617u 4500
001 zp2260
041 |a cze 
100 1 |a Vojtíšková, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Biologicky aktivní látky rajčat a jejich stanovení 
246 |a Biologically active substances of tomatoes and their determination 
260 |c 2006 
300 |a 41 s.,2 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a beta-karoten 
653 |a HPLC 
653 |a rajčata 
653 |a vitamin C 
653 |a vitaminy rozpustné v tucích 
653 |a beta-carotene 
653 |a fat vitamins 
653 |a HPLC 
653 |a tomatoes 
653 |a vitamin C 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/1910  |y Plný text v Digitální knihovně UTB