|
|
|
|
LEADER |
01325ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp22595 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vávra Ambrožová, Jarmila
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení lipidů a mastných kyselin v řasách.
|
246 |
|
|
|a Determination of Lipids and Fatty Acids in Algae.
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 100 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Mořské řasy
|
653 |
|
|
|a sladkovodní řasy
|
653 |
|
|
|a lipidy
|
653 |
|
|
|a mastné kyseliny
|
653 |
|
|
|a plynová chromatografie
|
653 |
|
|
|a Seaweeds
|
653 |
|
|
|a freshwater algae
|
653 |
|
|
|a lipids
|
653 |
|
|
|a fatty acids
|
653 |
|
|
|a gas chromatography
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15700
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|