Inteiny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Sušil, Martin (Dissertant)
Other Authors Grossmann, Miroslav (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2006
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description36 s., 1 s. příloh

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp2258
041 |a cze 
100 1 |a Sušil, Martin  |4 dis 
245 1 0 |a Inteiny 
246 |a Inteins 
260 |c 2006 
300 |a 36 s., 1 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Inteiny a exteiny 
653 |a mechanismus svázání bílkoviny a vystřižení inteinu 
653 |a Inteins and exteins 
653 |a protein splicing mechanism and intein cutting out 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Grossmann, Miroslav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/1927  |y Plný text v Digitální knihovně UTB