|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp2257 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Ležatková, Jitka
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení účinnosti systému jakosti při výrobě cook serve a cook chill pokrmů
|
| 246 |
|
|
|a The assessments of the effectivity of the quality system about the food-production cook serve and cook chill
|
| 260 |
|
|
|c 2006
|
| 300 |
|
|
|a 44s., 33s. obr. příloh.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Kritické kontrolní body
|
| 653 |
|
|
|a systém jakosti
|
| 653 |
|
|
|a zchlazené pokrmy
|
| 653 |
|
|
|a připravené pokrmy
|
| 653 |
|
|
|a úroveň stravování
|
| 653 |
|
|
|a marketingový průzkum
|
| 653 |
|
|
|a Critical control points
|
| 653 |
|
|
|a quality system
|
| 653 |
|
|
|a the cool-off food
|
| 653 |
|
|
|a ready food
|
| 653 |
|
|
|a level of the boarding
|
| 653 |
|
|
|a marketing research
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/2025
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|