Hodnocení účinnosti systému jakosti při výrobě cook serve a cook chill pokrmů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Ležatková, Jitka (Dissertant)
Other Authors Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2006
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description44s., 33s. obr. příloh.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp2257
041 |a cze 
100 1 |a Ležatková, Jitka  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení účinnosti systému jakosti při výrobě cook serve a cook chill pokrmů 
246 |a The assessments of the effectivity of the quality system about the food-production cook serve and cook chill 
260 |c 2006 
300 |a 44s., 33s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Kritické kontrolní body 
653 |a systém jakosti 
653 |a zchlazené pokrmy 
653 |a připravené pokrmy 
653 |a úroveň stravování 
653 |a marketingový průzkum 
653 |a Critical control points 
653 |a quality system 
653 |a the cool-off food 
653 |a ready food 
653 |a level of the boarding 
653 |a marketing research 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/2025  |y Plný text v Digitální knihovně UTB