|
|
|
|
LEADER |
01279ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp2254 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Halusková, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Účinek prebiotik (popř. i synbiotik) na funkci trávicí soustavy
|
246 |
|
|
|a The effect of prebiotics (and synbiotics) on alimentary system
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 45 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a prebiotika
|
653 |
|
|
|a synbiotika
|
653 |
|
|
|a bakterie mléčného kvašení
|
653 |
|
|
|a trávicí systém
|
653 |
|
|
|a prebiotics
|
653 |
|
|
|a synbiotics
|
653 |
|
|
|a lactic acid bacteria
|
653 |
|
|
|a alimentary system
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/2225
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|