Probiotické kultury a jejich vliv na trávení

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Nováková, Veronika (Dissertant)
Other Authors Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2006
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description43 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp2253
041 |a cze 
100 1 |a Nováková, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Probiotické kultury a jejich vliv na trávení 
246 |a Probiotics and their effect on digestion 
260 |c 2006 
300 |a 43 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a probiotika 
653 |a prebiotika 
653 |a mléčné bakterie 
653 |a trávící ústrojí 
653 |a probiotics 
653 |a prebiotics 
653 |a lactic acid bacteria 
653 |a gastrointestinal system 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/325  |y Plný text v Digitální knihovně UTB