|
|
|
|
LEADER |
01274ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp2252 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kolajová, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení biologicky aktivních látek v borůvkách
|
246 |
|
|
|a The determination of biological active substances in blueberries
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 47 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Brusnice borůvka
|
653 |
|
|
|a HPCL
|
653 |
|
|
|a karotenoidy
|
653 |
|
|
|a vitaminy
|
653 |
|
|
|a organické kyseliny
|
653 |
|
|
|a Billberries
|
653 |
|
|
|a HPCL
|
653 |
|
|
|a carotenoids
|
653 |
|
|
|a vitamins
|
653 |
|
|
|a organic acids
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kramářová, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/1470
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|