|
|
|
|
LEADER |
01261ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp2249 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Sedláčková, Petra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv intenzity sladké a kyselé chuti na vnímání definovaných aromatických látek
|
246 |
|
|
|a The influence of the strength of sweet and acid taste on sensation of defined odorous stuff
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 58 s., 2 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a aromatické látky
|
653 |
|
|
|a hodnotitel
|
653 |
|
|
|a sensory analyse
|
653 |
|
|
|a aromatic substance
|
653 |
|
|
|a critic
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/1525
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|