Vliv intenzity sladké a kyselé chuti na vnímání definovaných aromatických látek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sedláčková, Petra (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 58 s., 2 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01261ntm a22003137u 4500
001 zp2249
041 |a cze 
100 1 |a Sedláčková, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv intenzity sladké a kyselé chuti na vnímání definovaných aromatických látek 
246 |a The influence of the strength of sweet and acid taste on sensation of defined odorous stuff 
260 |c 2006 
300 |a 58 s., 2 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a senzorická analýza 
653 |a aromatické látky 
653 |a hodnotitel 
653 |a sensory analyse 
653 |a aromatic substance 
653 |a critic 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/1525  |y Plný text v Digitální knihovně UTB