Antibakteriální vlastnosti obalových materiálů v potravinářství

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sulovská, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Lehocký, Marián (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 74 s.

Cover

LEADER 01290ntm a22003377u 4500
001 zp22480
041 |a cze 
100 1 |a Sulovská, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Antibakteriální vlastnosti obalových materiálů v potravinářství 
246 |a Antibacterial Properties of Packaging Materials for Food Industry 
260 |c 2011 
300 |a 74 s. 
500 |a Studijní obor: Řízení technologických rizik 
500 |a Studijní obor: Technological Risk Management 
500 |a Ústav: Ústav chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a aktivní obal 
653 |a antibakteriální testy 
653 |a povrchová úprava 
653 |a metody charakteriza-ce povrchu 
653 |a active packaging 
653 |a antibacterial tests 
653 |a surface modification 
653 |a methods of surface characterization 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lehocký, Marián  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15604  |y Plný text v Digitální knihovně UTB