|
|
|
|
LEADER |
01290ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp22480 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Sulovská, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Antibakteriální vlastnosti obalových materiálů v potravinářství
|
246 |
|
|
|a Antibacterial Properties of Packaging Materials for Food Industry
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 74 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Řízení technologických rizik
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technological Risk Management
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a aktivní obal
|
653 |
|
|
|a antibakteriální testy
|
653 |
|
|
|a povrchová úprava
|
653 |
|
|
|a metody charakteriza-ce povrchu
|
653 |
|
|
|a active packaging
|
653 |
|
|
|a antibacterial tests
|
653 |
|
|
|a surface modification
|
653 |
|
|
|a methods of surface characterization
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lehocký, Marián
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15604
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|