|
|
|
|
LEADER |
02119ntm a22006857u 4500 |
001 |
zp2248 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kozubková, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Sledování obsahu cizorodých látek v potravním řetězci.
|
246 |
|
|
|a Following content heterogeneous substances in food descriptor
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 69 s., 3 s. graf. příloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a Atrazin
|
653 |
|
|
|a cizorodé látky
|
653 |
|
|
|a dichlorodipfenyltrichloroethan
|
653 |
|
|
|a DDT
|
653 |
|
|
|a endosulfan
|
653 |
|
|
|a chlorpyrifos
|
653 |
|
|
|a kontaminanty
|
653 |
|
|
|a kumulace
|
653 |
|
|
|a lindan
|
653 |
|
|
|a 3-monocholorpropan-1
|
653 |
|
|
|a 2-diol
|
653 |
|
|
|a MCPA
|
653 |
|
|
|a monitoring
|
653 |
|
|
|a mykotoxiny
|
653 |
|
|
|a pesticidy
|
653 |
|
|
|a potravinový řetězec
|
653 |
|
|
|a přídatné látky
|
653 |
|
|
|a těžké kovy
|
653 |
|
|
|a toxicita
|
653 |
|
|
|a Atrazine
|
653 |
|
|
|a extraneous substances
|
653 |
|
|
|a dichloro-diphenyl-trichloroethane
|
653 |
|
|
|a DDT
|
653 |
|
|
|a endosulphane
|
653 |
|
|
|a chlorpyrifos
|
653 |
|
|
|a contaminants
|
653 |
|
|
|a cumulation
|
653 |
|
|
|a lindane
|
653 |
|
|
|a 4-chloro-2-methylphenoxyacetic acid
|
653 |
|
|
|a MCPA
|
653 |
|
|
|a monitoring
|
653 |
|
|
|a mycotoxins
|
653 |
|
|
|a pesticides
|
653 |
|
|
|a food chain
|
653 |
|
|
|a additives
|
653 |
|
|
|a heavy metals
|
653 |
|
|
|a toxicity
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/1714
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|