Vyšší forma kontroly bezpečnosti potravin dle norem IFS ve firmě PT servis konzervárna s.r.o.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pulkrab, Zdeněk (Dissertant)
Other Authors: Kasper, Emil (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
IFS
Physical Description: 118 s.

Cover

LEADER 01215ntm a22003137u 4500
001 zp22473
041 |a cze 
100 1 |a Pulkrab, Zdeněk  |4 dis 
245 1 0 |a Vyšší forma kontroly bezpečnosti potravin dle norem IFS ve firmě PT servis konzervárna s.r.o. 
246 |a A Higher Form of Control of Food Safety Standards, According to the IFS(international food standards) in the Company PT Servis Sannery Spol. s.R.O. 
260 |c 2011 
300 |a 118 s. 
500 |a Studijní obor: Řízení technologických rizik 
500 |a Studijní obor: Technological Risk Management 
500 |a Ústav: Ústav chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a HACCP 
653 |a IFS 
653 |a rentgen 
653 |a HACCP 
653 |a IFS 
653 |a roentgen 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kasper, Emil  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17062  |y Plný text v Digitální knihovně UTB