|
|
|
|
LEADER |
01215ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp22473 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pulkrab, Zdeněk
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vyšší forma kontroly bezpečnosti potravin dle norem IFS ve firmě PT servis konzervárna s.r.o.
|
246 |
|
|
|a A Higher Form of Control of Food Safety Standards, According to the IFS(international food standards) in the Company PT Servis Sannery Spol. s.R.O.
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 118 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Řízení technologických rizik
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technological Risk Management
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a IFS
|
653 |
|
|
|a rentgen
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a IFS
|
653 |
|
|
|a roentgen
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kasper, Emil
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17062
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|