|
|
|
|
LEADER |
01308ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp22470 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Osička, Josef
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv skladování na antioxidační vlastnosti ovoce a zeleniny
|
246 |
|
|
|a The Influence od Food Preservation on Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 97 s. (111 692 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Řízení technologických rizik
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technological Risk Management
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Elektroaktivovaná voda
|
653 |
|
|
|a antioxidanty
|
653 |
|
|
|a antioxidační kapacita
|
653 |
|
|
|a DPPH
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a Electrolyzed water
|
653 |
|
|
|a antioxidants
|
653 |
|
|
|a antioxidant capacity
|
653 |
|
|
|a DPPH senzory analysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/18049
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|