Vliv skladování na antioxidační vlastnosti ovoce a zeleniny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Osička, Josef (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 97 s. (111 692 znaků)

Cover

LEADER 01308ntm a22003497u 4500
001 zp22470
041 |a cze 
100 1 |a Osička, Josef  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv skladování na antioxidační vlastnosti ovoce a zeleniny 
246 |a The Influence od Food Preservation on Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables 
260 |c 2011 
300 |a 97 s. (111 692 znaků) 
500 |a Studijní obor: Řízení technologických rizik 
500 |a Studijní obor: Technological Risk Management 
500 |a Ústav: Ústav chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Elektroaktivovaná voda 
653 |a antioxidanty 
653 |a antioxidační kapacita 
653 |a DPPH 
653 |a senzorická analýza 
653 |a Electrolyzed water 
653 |a antioxidants 
653 |a antioxidant capacity 
653 |a DPPH senzory analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/18049  |y Plný text v Digitální knihovně UTB