|
|
|
|
LEADER |
01521ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp22392 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Soukeníková, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Alternativní způsoby stravování obyvatel ČR
|
246 |
|
|
|a Alternative Boarding Forms of Czech Inhabitants
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 87 s., 6 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a alternativní způsoby výživy
|
653 |
|
|
|a vegetariánství
|
653 |
|
|
|a makrobiotika
|
653 |
|
|
|a rizika alternativní stravy
|
653 |
|
|
|a výživa
|
653 |
|
|
|a stravovací návyky
|
653 |
|
|
|a dotazníkový průzkum
|
653 |
|
|
|a alternative methods of nutrition
|
653 |
|
|
|a vegetarianism
|
653 |
|
|
|a macrobiotics
|
653 |
|
|
|a the risks of alternative diet
|
653 |
|
|
|a nutrition
|
653 |
|
|
|a eating habits
|
653 |
|
|
|a questionnaire survey
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Družbíková, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17329
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|