Alternativní způsoby stravování obyvatel ČR

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Soukeníková, Jana (Dissertant)
Other Authors: Družbíková, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 87 s., 6 s. příloh

Cover

LEADER 01521ntm a22004097u 4500
001 zp22392
041 |a cze 
100 1 |a Soukeníková, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Alternativní způsoby stravování obyvatel ČR 
246 |a Alternative Boarding Forms of Czech Inhabitants 
260 |c 2011 
300 |a 87 s., 6 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a alternativní způsoby výživy 
653 |a vegetariánství 
653 |a makrobiotika 
653 |a rizika alternativní stravy 
653 |a výživa 
653 |a stravovací návyky 
653 |a dotazníkový průzkum 
653 |a alternative methods of nutrition 
653 |a vegetarianism 
653 |a macrobiotics 
653 |a the risks of alternative diet 
653 |a nutrition 
653 |a eating habits 
653 |a questionnaire survey 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Družbíková, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17329  |y Plný text v Digitální knihovně UTB