Vliv aplikace elektroaktivované vody na skladovatelnost ovoce a zeleniny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Bártková, Monika (Dissertant)
Other Authors Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2011
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description88 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp22324
041 |a cze 
100 1 |a Bártková, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv aplikace elektroaktivované vody na skladovatelnost ovoce a zeleniny 
246 |a Effect of Electrolyzed Activated Water Application on Keeping Fruit and Vegetables 
260 |c 2011 
300 |a 88 s. 
500 |a Studijní obor: Řízení technologických rizik 
500 |a Studijní obor: Technological Risk Management 
500 |a Ústav: Ústav chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Elektroaktivovaná voda 
653 |a titrační stanovení vitamin C 
653 |a mikroorganizmy 
653 |a senzorická analýza 
653 |a Electrolyzed activated water 
653 |a titrimetric determination vitamin C 
653 |a microorganisms 
653 |a sensory analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/14811  |y Plný text v Digitální knihovně UTB