|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp22324 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Bártková, Monika
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv aplikace elektroaktivované vody na skladovatelnost ovoce a zeleniny
|
| 246 |
|
|
|a Effect of Electrolyzed Activated Water Application on Keeping Fruit and Vegetables
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 88 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Řízení technologických rizik
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technological Risk Management
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav chemie
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Elektroaktivovaná voda
|
| 653 |
|
|
|a titrační stanovení vitamin C
|
| 653 |
|
|
|a mikroorganizmy
|
| 653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
| 653 |
|
|
|a Electrolyzed activated water
|
| 653 |
|
|
|a titrimetric determination vitamin C
|
| 653 |
|
|
|a microorganisms
|
| 653 |
|
|
|a sensory analysis
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/14811
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|