|
|
|
|
LEADER |
01380ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp2229 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Losová, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv surovinového složení na jakost těstovin
|
246 |
|
|
|a Influence of the base material to the quality of pastes
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 72 s., 41 s. grafy + tabulky
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 31.05.2008
|
653 |
|
|
|a pšenice tvrdá
|
653 |
|
|
|a semolina
|
653 |
|
|
|a těstoviny
|
653 |
|
|
|a zkoušky vařením
|
653 |
|
|
|a senzorické hodnocení
|
653 |
|
|
|a wheat durum
|
653 |
|
|
|a semolina
|
653 |
|
|
|a pasta
|
653 |
|
|
|a test by cooking
|
653 |
|
|
|a sensory testing
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/1443
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|