Vliv surovinového složení na jakost těstovin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Losová, Jana (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 72 s., 41 s. grafy + tabulky

Cover

LEADER 01380ntm a22003617u 4500
001 zp2229
041 |a cze 
100 1 |a Losová, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv surovinového složení na jakost těstovin 
246 |a Influence of the base material to the quality of pastes 
260 |c 2006 
300 |a 72 s., 41 s. grafy + tabulky 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 31.05.2008 
653 |a pšenice tvrdá 
653 |a semolina 
653 |a těstoviny 
653 |a zkoušky vařením 
653 |a senzorické hodnocení 
653 |a wheat durum 
653 |a semolina 
653 |a pasta 
653 |a test by cooking 
653 |a sensory testing 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/1443  |y Plný text v Digitální knihovně UTB