Vliv kyseliny mléčné na potravinářsky významné mikroorganismy.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lukešová, Martina (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 96 s.

Cover

LEADER 01840ntm a22004937u 4500
001 zp2227
041 |a cze 
100 1 |a Lukešová, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv kyseliny mléčné na potravinářsky významné mikroorganismy. 
246 |a Efect of lactic acid on food mikrooganisms 
260 |c 2006 
300 |a 96 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kyselina mléčná 
653 |a inhibiční koncentrace kyseliny mléčné Bacillus cereus 
653 |a bacillus subtilis 
653 |a Pseudomonas fluorecens 
653 |a Staphylococcus aureus 
653 |a Serratia marcescens 
653 |a Escherichia coli 
653 |a Micrococcus luteus 
653 |a patogenní mikroorganismus 
653 |a kultivace 
653 |a živná půda 
653 |a lactic acid 
653 |a inhibition concentration fo the lactic acid Bacillus cereus 
653 |a bacillus subtilis 
653 |a Pseudomonas fluorecens 
653 |a Staphylococcus aureus 
653 |a Serratia marcescens 
653 |a Escherichia coli 
653 |a Micrococcus luteus 
653 |a pathogenic microorganisms 
653 |a cultivation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/2107  |y Plný text v Digitální knihovně UTB