|
|
|
|
LEADER |
01840ntm a22004937u 4500 |
001 |
zp2227 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Lukešová, Martina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv kyseliny mléčné na potravinářsky významné mikroorganismy.
|
246 |
|
|
|a Efect of lactic acid on food mikrooganisms
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 96 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kyselina mléčná
|
653 |
|
|
|a inhibiční koncentrace kyseliny mléčné Bacillus cereus
|
653 |
|
|
|a bacillus subtilis
|
653 |
|
|
|a Pseudomonas fluorecens
|
653 |
|
|
|a Staphylococcus aureus
|
653 |
|
|
|a Serratia marcescens
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a Micrococcus luteus
|
653 |
|
|
|a patogenní mikroorganismus
|
653 |
|
|
|a kultivace
|
653 |
|
|
|a živná půda
|
653 |
|
|
|a lactic acid
|
653 |
|
|
|a inhibition concentration fo the lactic acid Bacillus cereus
|
653 |
|
|
|a bacillus subtilis
|
653 |
|
|
|a Pseudomonas fluorecens
|
653 |
|
|
|a Staphylococcus aureus
|
653 |
|
|
|a Serratia marcescens
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a Micrococcus luteus
|
653 |
|
|
|a pathogenic microorganisms
|
653 |
|
|
|a cultivation
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/2107
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|