Vliv rafinace na kvalitativní parametry a stabilitu rostlinných olejů lisovaných za studena

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Procházková, Eva (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 82 s.

Cover

LEADER 01397ntm a22003617u 4500
001 zp2224
041 |a cze 
100 1 |a Procházková, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv rafinace na kvalitativní parametry a stabilitu rostlinných olejů lisovaných za studena 
246 |a The influence of refinement on the qualitative properties and stability of cold-pressed vegetable oils 
260 |c 2006 
300 |a 82 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky 
500 |a Studijní obor: Technology and economics of fat, detergent and cosmetics production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tuky 
653 |a oleje 
653 |a mastné kyseliny 
653 |a rafinace 
653 |a analýza tuků 
653 |a fats 
653 |a oils 
653 |a fatty acids 
653 |a refining 
653 |a fats analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/2327  |y Plný text v Digitální knihovně UTB