|
|
|
|
LEADER |
01397ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp2224 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Procházková, Eva
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv rafinace na kvalitativní parametry a stabilitu rostlinných olejů lisovaných za studena
|
246 |
|
|
|a The influence of refinement on the qualitative properties and stability of cold-pressed vegetable oils
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 82 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and economics of fat, detergent and cosmetics production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tuky
|
653 |
|
|
|a oleje
|
653 |
|
|
|a mastné kyseliny
|
653 |
|
|
|a rafinace
|
653 |
|
|
|a analýza tuků
|
653 |
|
|
|a fats
|
653 |
|
|
|a oils
|
653 |
|
|
|a fatty acids
|
653 |
|
|
|a refining
|
653 |
|
|
|a fats analysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/2327
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|