Obsah kofeinu v kávovém nálevu připraveném za různých podmínek.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Matušů, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 65 s., 7 s. příloh

Cover

LEADER 01259ntm a22003377u 4500
001 zp22232
041 |a cze 
100 1 |a Matušů, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Obsah kofeinu v kávovém nálevu připraveném za různých podmínek. 
246 |a The Caffeine Content in Coffee Infusion Prepared under Different Conditions. 
260 |c 2011 
300 |a 65 s., 7 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a káva 
653 |a kávovník 
653 |a kofein 
653 |a HPLC 
653 |a coffee 
653 |a coffee plant 
653 |a caffeine 
653 |a HPLC 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17003  |y Plný text v Digitální knihovně UTB