Krajové odrůdy ovoce jako nové perspektivní suroviny pro gastronomii

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Matušková, Věra (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 109 s., 3 s. příloh

Cover

LEADER 01314ntm a22003377u 4500
001 zp22231
041 |a cze 
100 1 |a Matušková, Věra  |4 dis 
245 1 0 |a Krajové odrůdy ovoce jako nové perspektivní suroviny pro gastronomii 
246 |a Regional Fruit Varieties as New Perspective Rows for Gastronomy 
260 |c 2011 
300 |a 109 s., 3 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a krajové odrůdy jabloní 
653 |a vitamin C 
653 |a refrakce 
653 |a minerální látky 
653 |a Local apple cultivars 
653 |a vitamin C 
653 |a soluble solid content 
653 |a mineral compounds 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17852  |y Plný text v Digitální knihovně UTB