|
|
|
|
LEADER |
01428ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp22212 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Branná, Petra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vývoj metodiky pro stanovování termodynamických parametrů host-guest systémů pomocí ITC
|
246 |
|
|
|a Development of Methodology for Estimation of Host-Guest Thermodynamical Parameters Using ITC
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 61 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie potravin a bioaktivních látek
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Chemistry and Chemistry of Bioactive Substances
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Cyklodextriny
|
653 |
|
|
|a Cucurbiturily
|
653 |
|
|
|a inkluzní komplexy
|
653 |
|
|
|a asociační konstanty
|
653 |
|
|
|a host-guest systém
|
653 |
|
|
|a ITC
|
653 |
|
|
|a Cyclodextrins
|
653 |
|
|
|a Cucurbiturils
|
653 |
|
|
|a inclusion complexes
|
653 |
|
|
|a association constants
|
653 |
|
|
|a host-guest systems
|
653 |
|
|
|a ITC
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Vícha, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15899
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|