Vývoj metodiky pro stanovování termodynamických parametrů host-guest systémů pomocí ITC

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Branná, Petra (Dissertant)
Other Authors: Vícha, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
ITC
Physical Description: 61 s.

Cover

LEADER 01428ntm a22003857u 4500
001 zp22212
041 |a cze 
100 1 |a Branná, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Vývoj metodiky pro stanovování termodynamických parametrů host-guest systémů pomocí ITC 
246 |a Development of Methodology for Estimation of Host-Guest Thermodynamical Parameters Using ITC 
260 |c 2011 
300 |a 61 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie potravin a bioaktivních látek 
500 |a Studijní obor: Food Chemistry and Chemistry of Bioactive Substances 
500 |a Ústav: Ústav chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Cyklodextriny 
653 |a Cucurbiturily 
653 |a inkluzní komplexy 
653 |a asociační konstanty 
653 |a host-guest systém 
653 |a ITC 
653 |a Cyclodextrins 
653 |a Cucurbiturils 
653 |a inclusion complexes 
653 |a association constants 
653 |a host-guest systems 
653 |a ITC 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Vícha, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15899  |y Plný text v Digitální knihovně UTB