|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp2214 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Stehlíková, Jana
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Organoleptické vlastnosti piva z hlediska degustátorů a běžných konzumentů, změny při stárnutí
|
| 246 |
|
|
|a Organoleptic beer charakteristics in term of tasters and common consumers, changes durin aging
|
| 260 |
|
|
|c 2006
|
| 300 |
|
|
|a 111 s., 4 s. obr. příloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Ekonomika a hygiena výživy
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Economics and hygiene of nutrition
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a pivo
|
| 653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
| 653 |
|
|
|a chemická analýza
|
| 653 |
|
|
|a historie pivovarnictví
|
| 653 |
|
|
|a beer
|
| 653 |
|
|
|a sensorial analysis
|
| 653 |
|
|
|a chemistry analysis
|
| 653 |
|
|
|a brewing industry history
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Hoza, Ignác
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/2085
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|