Organoleptické vlastnosti piva z hlediska degustátorů a běžných konzumentů, změny při stárnutí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Stehlíková, Jana (Dissertant)
Other Authors: Hoza, Ignác (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 111 s., 4 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01357ntm a22003377u 4500
001 zp2214
041 |a cze 
100 1 |a Stehlíková, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Organoleptické vlastnosti piva z hlediska degustátorů a běžných konzumentů, změny při stárnutí 
246 |a Organoleptic beer charakteristics in term of tasters and common consumers, changes durin aging 
260 |c 2006 
300 |a 111 s., 4 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Ekonomika a hygiena výživy 
500 |a Studijní obor: Economics and hygiene of nutrition 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pivo 
653 |a senzorická analýza 
653 |a chemická analýza 
653 |a historie pivovarnictví 
653 |a beer 
653 |a sensorial analysis 
653 |a chemistry analysis 
653 |a brewing industry history 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hoza, Ignác  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/2085  |y Plný text v Digitální knihovně UTB