|
|
|
|
LEADER |
01241ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp2194 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Sobková, Marcela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Fyzilogicky významné látky obsažené v houbách
|
246 |
|
|
|a Physiologically significant chemicals contained in mushrooms
|
260 |
|
|
|c 2006
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a houby
|
653 |
|
|
|a hlíva
|
653 |
|
|
|a houževnatec
|
653 |
|
|
|a beta-glukany
|
653 |
|
|
|a pěstování hub
|
653 |
|
|
|a mushrooms
|
653 |
|
|
|a pleurotus
|
653 |
|
|
|a lentinus
|
653 |
|
|
|a beta-glukans
|
653 |
|
|
|a production of mushrooms
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/976
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|