|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp21921 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Janíčková, Vladislava
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vztah výživy a správného životního stylu k nemocem kardiaků
|
| 246 |
|
|
|a Relation of Nutrition and Healthy Lifestyle to Cardiac Diseases
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 80 s., 3 s. příloh
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a pohlaví
|
| 653 |
|
|
|a věk
|
| 653 |
|
|
|a cholesterol
|
| 653 |
|
|
|a krevní tlak
|
| 653 |
|
|
|a glykemický index
|
| 653 |
|
|
|a BMI
|
| 653 |
|
|
|a BSA
|
| 653 |
|
|
|a sex
|
| 653 |
|
|
|a age
|
| 653 |
|
|
|a cholesterol
|
| 653 |
|
|
|a blood pressure
|
| 653 |
|
|
|a glycemic index
|
| 653 |
|
|
|a BMI
|
| 653 |
|
|
|a BSA
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Budinský, Pavel
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16517
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|