Netradiční využití čokolády

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Wolfová, Marcela (Dissertant)
Other Authors: Jurková, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
art
Physical Description: 48 s.

Cover

LEADER 01252ntm a22003857u 4500
001 zp21920
041 |a cze 
100 1 |a Wolfová, Marcela  |4 dis 
245 1 0 |a Netradiční využití čokolády 
246 |a Non-traditional Uses of Chocolate 
260 |c 2011 
300 |a 48 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kakaovník 
653 |a čokoláda 
653 |a výroba 
653 |a složení 
653 |a relaxace 
653 |a umění 
653 |a cocoa tree 
653 |a chocolate 
653 |a production 
653 |a composition 
653 |a relaxation 
653 |a art 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Jurková, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17526  |y Plný text v Digitální knihovně UTB