Toxiny a sekundární metabolity hub v potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pospíšilová, Simona (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 43 s.

Cover

LEADER 01302ntm a22003737u 4500
001 zp21915
041 |a cze 
100 1 |a Pospíšilová, Simona  |4 dis 
245 1 0 |a Toxiny a sekundární metabolity hub v potravinách 
246 |a Toxins and Secondary Metabolites of Fungi in Food 
260 |c 2011 
300 |a 43 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a plísně 
653 |a mykotoxiny 
653 |a aflatoxin 
653 |a ochratoxin 
653 |a patulin 
653 |a alimentární intoxikace 
653 |a mycotoxins 
653 |a aflatoxin 
653 |a ochratoxin A 
653 |a patulin 
653 |a alimentary intoxication 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16604  |y Plný text v Digitální knihovně UTB