Příprava cukrářského kurzu v rámci celoživotního vzdělávání

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Permedlová, Pavlína (Dissertant)
Other Authors: Forman, Václav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
med
Physical Description: 50 s. (58 650 znaků)

Cover

LEADER 01280ntm a22003617u 4500
001 zp21904
041 |a cze 
100 1 |a Permedlová, Pavlína  |4 dis 
245 1 0 |a Příprava cukrářského kurzu v rámci celoživotního vzdělávání 
246 |a Preparing of the Confectioner Course within the Framework of the Whole-life Education 
260 |c 2011 
300 |a 50 s. (58 650 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a perník 
653 |a mouka 
653 |a cukr 
653 |a med 
653 |a vejce 
653 |a gingerbread 
653 |a flour 
653 |a sugar 
653 |a honey 
653 |a eggs 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Forman, Václav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17336  |y Plný text v Digitální knihovně UTB