|
|
|
|
LEADER |
01280ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp21904 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Permedlová, Pavlína
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Příprava cukrářského kurzu v rámci celoživotního vzdělávání
|
246 |
|
|
|a Preparing of the Confectioner Course within the Framework of the Whole-life Education
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 50 s. (58 650 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a perník
|
653 |
|
|
|a mouka
|
653 |
|
|
|a cukr
|
653 |
|
|
|a med
|
653 |
|
|
|a vejce
|
653 |
|
|
|a gingerbread
|
653 |
|
|
|a flour
|
653 |
|
|
|a sugar
|
653 |
|
|
|a honey
|
653 |
|
|
|a eggs
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Forman, Václav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17336
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|