|
|
|
|
LEADER |
01147ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp21896 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Marxová, Žaneta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Maillardova reakce
|
246 |
|
|
|a Maillard Reaction
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 52 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a sacharidy
|
653 |
|
|
|a bílkoviny
|
653 |
|
|
|a aminokyseliny
|
653 |
|
|
|a Maillardova reakce
|
653 |
|
|
|a carbohydrates
|
653 |
|
|
|a proteins
|
653 |
|
|
|a amino acids
|
653 |
|
|
|a Maillard reaction
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hoza, Ignác
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/18351
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|