Maillardova reakce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Marxová, Žaneta (Dissertant)
Other Authors: Hoza, Ignác (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 52 s.

Cover

LEADER 01147ntm a22003377u 4500
001 zp21896
041 |a cze 
100 1 |a Marxová, Žaneta  |4 dis 
245 1 0 |a Maillardova reakce 
246 |a Maillard Reaction 
260 |c 2011 
300 |a 52 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sacharidy 
653 |a bílkoviny 
653 |a aminokyseliny 
653 |a Maillardova reakce 
653 |a carbohydrates 
653 |a proteins 
653 |a amino acids 
653 |a Maillard reaction 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hoza, Ignác  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/18351  |y Plný text v Digitální knihovně UTB