Nakládání s odpady v gastronomické praxi

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Komár, Aleš (Dissertant)
Other Authors: Hoza, Ignác (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 68 s. (103 434 znaků)

Cover

LEADER 01254ntm a22003377u 4500
001 zp21891
041 |a cze 
100 1 |a Komár, Aleš  |4 dis 
245 1 0 |a Nakládání s odpady v gastronomické praxi 
246 |a Waste Management in Gastronomic Practice. 
260 |c 2011 
300 |a 68 s. (103 434 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Gastronomie 
653 |a odpadové hospodářství 
653 |a odstranění odpadu 
653 |a odpady ze stravování 
653 |a Gastronomie 
653 |a waste management 
653 |a waste disposal and utilization 
653 |a leftovers 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hoza, Ignác  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15142  |y Plný text v Digitální knihovně UTB