|
|
|
|
LEADER |
01163ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp21887 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Jančová, Bohumíra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Úloha tuků ve výživě
|
246 |
|
|
|a The Role of Fats in the Diet
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 49 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Lipid
|
653 |
|
|
|a mastná kyselina
|
653 |
|
|
|a metabolismus tuků
|
653 |
|
|
|a význam tuků
|
653 |
|
|
|a Lipids
|
653 |
|
|
|a fatty acids
|
653 |
|
|
|a fat metabolism
|
653 |
|
|
|a meaning fat
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hoza, Ignác
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15181
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|