|
|
|
|
LEADER |
01432ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp21884 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Čožíková, Jarmila
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Význam spotřebního koše ve školním stravování
|
246 |
|
|
|a The Meaning of the Consumption Bin in School Meals
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 61 s. (12 143 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Práce je přístupná bez omezení od 30.05.2016
|
653 |
|
|
|a Školní stravování
|
653 |
|
|
|a spotřební koš
|
653 |
|
|
|a výživa dospívající mládeže
|
653 |
|
|
|a potravinové komodity
|
653 |
|
|
|a nu-triční a energetické hodnoty
|
653 |
|
|
|a School meals
|
653 |
|
|
|a consumption bin
|
653 |
|
|
|a nutrition of adolescents
|
653 |
|
|
|a food commodities
|
653 |
|
|
|a nutritive and energy values
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16184
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|