|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp21881 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Bouzek, Petr
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin
|
| 246 |
|
|
|a Hygiene of Gastronomy Operations and Microbiology of Commodities
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 56 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a hygiena
|
| 653 |
|
|
|a mikroorganismy
|
| 653 |
|
|
|a skladování
|
| 653 |
|
|
|a manipulace
|
| 653 |
|
|
|a zpracování surovin
|
| 653 |
|
|
|a sanitace
|
| 653 |
|
|
|a hygiene
|
| 653 |
|
|
|a microorganism
|
| 653 |
|
|
|a storage
|
| 653 |
|
|
|a manipulation
|
| 653 |
|
|
|a processing food
|
| 653 |
|
|
|a sanitation
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Ondrášková, Dana
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/16279
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|