Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bouzek, Petr (Dissertant)
Other Authors: Ondrášková, Dana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 56 s.

Cover

LEADER 01338ntm a22003857u 4500
001 zp21881
041 |a cze 
100 1 |a Bouzek, Petr  |4 dis 
245 1 0 |a Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin 
246 |a Hygiene of Gastronomy Operations and Microbiology of Commodities 
260 |c 2011 
300 |a 56 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hygiena 
653 |a mikroorganismy 
653 |a skladování 
653 |a manipulace 
653 |a zpracování surovin 
653 |a sanitace 
653 |a hygiene 
653 |a microorganism 
653 |a storage 
653 |a manipulation 
653 |a processing food 
653 |a sanitation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Ondrášková, Dana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16279  |y Plný text v Digitální knihovně UTB