|
|
|
|
LEADER |
01485ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp2186 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šípalová, Markéta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Mastitida krav a výskyt stafylokoků
|
246 |
|
|
|a The bovine mastitis and the occurrence of the Staphylococcus
|
260 |
|
|
|c 2006
|
300 |
|
|
|a 55s.,11s. obr. příloh+tabulky
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a mastitida krav
|
653 |
|
|
|a Staphylococcus aureus
|
653 |
|
|
|a somatické buňky v mléce
|
653 |
|
|
|a stěry struků
|
653 |
|
|
|a ovzduší ve stáji
|
653 |
|
|
|a desinfekce dojícího zařízení
|
653 |
|
|
|a bovine mastitis
|
653 |
|
|
|a Staphylococcus aureus
|
653 |
|
|
|a somatic cells in the milk
|
653 |
|
|
|a swab of the teat
|
653 |
|
|
|a environment in the cowshed
|
653 |
|
|
|a disinfection of the milking unit
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Grossmann, Miroslav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/1590
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|