Antibakteriální účinek tavící soli HBS (polyfosforečnan s dlouhým lineárním řetězcem).

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nováková, Adéla (Dissertant)
Other Authors: Grossmann, Miroslav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:

Cover

LEADER 01635ntm a22004697u 4500
001 zp2185
041 |a cze 
100 1 |a Nováková, Adéla  |4 dis 
245 1 0 |a Antibakteriální účinek tavící soli HBS (polyfosforečnan s dlouhým lineárním řetězcem). 
246 |a Antibacterial effect of smelting salts HBS. 
260 |c 2006 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavící sůl 
653 |a JOHA HBS 
653 |a aditiva 
653 |a fosforečnany 
653 |a antibakteriální účinek 
653 |a Escherichia coli 
653 |a Staphylococus aureus 
653 |a Mikrococus luteus 
653 |a Bacillus subtilis 
653 |a Bacillus cereus 
653 |a smelting salt 
653 |a JOHA HBS 
653 |a additive 
653 |a phosphates 
653 |a antibacterial effect 
653 |a Escherichia coli 
653 |a Staphylococus aureus 
653 |a Mikrococus luteus 
653 |a Bacillus subtilis 
653 |a Bacillus cereus 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Grossmann, Miroslav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/1383  |y Plný text v Digitální knihovně UTB