Studium vlivu přídavku biopolymerů na jakost strojně odděleného masa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Paráček, Stanislav (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2006
Subjects:
Physical Description: 76 s, 9 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01399ntm a22003617u 4500
001 zp2183
041 |a cze 
100 1 |a Paráček, Stanislav  |4 dis 
245 1 0 |a Studium vlivu přídavku biopolymerů na jakost strojně odděleného masa 
246 |a Studying the effect of adding biopolymers on the quality of mechanically deboned meat 
260 |c 2006 
300 |a 76 s, 9 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Ekonomika a hygiena výživy 
500 |a Studijní obor: Economics and hygiene of nutrition 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a strojně oddělené maso 
653 |a údržnost 
653 |a Conwayova metoda 
653 |a biopolymery 
653 |a monoacylglyceroly 
653 |a Mechanically deboned meat 
653 |a storage stability 
653 |a the Conway method 
653 |a biopolymers 
653 |a monoacylglycerols 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/1255  |y Plný text v Digitální knihovně UTB