|
|
|
|
LEADER |
01277ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp21825 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Weiglová, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Monitoring tukové bilance při výrobě čerstvých sýrů
|
246 |
|
|
|a Monitoring of Fat Balance in the Fresh Cheese Production
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 59 s. 86 986 znaků
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mléko
|
653 |
|
|
|a sýr
|
653 |
|
|
|a syrovátka
|
653 |
|
|
|a sušina
|
653 |
|
|
|a tuk
|
653 |
|
|
|a bilance
|
653 |
|
|
|a milk
|
653 |
|
|
|a cheese
|
653 |
|
|
|a whey
|
653 |
|
|
|a dry residue
|
653 |
|
|
|a fat
|
653 |
|
|
|a balance
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Zemanová, Vladimíra
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17394
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|