Monitoring tukové bilance při výrobě čerstvých sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Weiglová, Veronika (Dissertant)
Other Authors Zemanová, Vladimíra (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2011
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description59 s. 86 986 znaků

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp21825
041 |a cze 
100 1 |a Weiglová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Monitoring tukové bilance při výrobě čerstvých sýrů 
246 |a Monitoring of Fat Balance in the Fresh Cheese Production 
260 |c 2011 
300 |a 59 s. 86 986 znaků 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mléko 
653 |a sýr 
653 |a syrovátka 
653 |a sušina 
653 |a tuk 
653 |a bilance 
653 |a milk 
653 |a cheese 
653 |a whey 
653 |a dry residue 
653 |a fat 
653 |a balance 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Zemanová, Vladimíra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17394  |y Plný text v Digitální knihovně UTB