|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp21825 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Weiglová, Veronika
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Monitoring tukové bilance při výrobě čerstvých sýrů
|
| 246 |
|
|
|a Monitoring of Fat Balance in the Fresh Cheese Production
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 59 s. 86 986 znaků
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a mléko
|
| 653 |
|
|
|a sýr
|
| 653 |
|
|
|a syrovátka
|
| 653 |
|
|
|a sušina
|
| 653 |
|
|
|a tuk
|
| 653 |
|
|
|a bilance
|
| 653 |
|
|
|a milk
|
| 653 |
|
|
|a cheese
|
| 653 |
|
|
|a whey
|
| 653 |
|
|
|a dry residue
|
| 653 |
|
|
|a fat
|
| 653 |
|
|
|a balance
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Zemanová, Vladimíra
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17394
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|