Výživa při prevenci kardiovaskulárních onemocnění

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sedláčková, Libuše (Dissertant)
Other Authors: Velichová, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 88 s. (127 531 znaků)

Cover

LEADER 01413ntm a22003617u 4500
001 zp21818
041 |a cze 
100 1 |a Sedláčková, Libuše  |4 dis 
245 1 0 |a Výživa při prevenci kardiovaskulárních onemocnění 
246 |a The Nutrition for Prevention of Cardiovascular Diseases 
260 |c 2011 
300 |a 88 s. (127 531 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kardiovaskulární onemocnění 
653 |a rizikové faktory 
653 |a poruchy metabolismu lipidů 
653 |a antioxidanty 
653 |a primární a sekundární prevence 
653 |a cardiovascular diseases 
653 |a risk factors 
653 |a defects of lipid metabolism 
653 |a antioxidants 
653 |a primary and secondary prevention 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Velichová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/18422  |y Plný text v Digitální knihovně UTB