|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp21818 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Sedláčková, Libuše
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Výživa při prevenci kardiovaskulárních onemocnění
|
| 246 |
|
|
|a The Nutrition for Prevention of Cardiovascular Diseases
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 88 s. (127 531 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a kardiovaskulární onemocnění
|
| 653 |
|
|
|a rizikové faktory
|
| 653 |
|
|
|a poruchy metabolismu lipidů
|
| 653 |
|
|
|a antioxidanty
|
| 653 |
|
|
|a primární a sekundární prevence
|
| 653 |
|
|
|a cardiovascular diseases
|
| 653 |
|
|
|a risk factors
|
| 653 |
|
|
|a defects of lipid metabolism
|
| 653 |
|
|
|a antioxidants
|
| 653 |
|
|
|a primary and secondary prevention
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/18422
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|