Charakteristika tuků v potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Planetová, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Zemanová, Vladimíra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 47s., přílohy 9s. (62 471)

Cover

LEADER 01409ntm a22004217u 4500
001 zp21816
041 |a cze 
100 1 |a Planetová, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika tuků v potravinách 
246 |a Characteristic of Fats in Foodstuffs 
260 |c 2011 
300 |a 47s., přílohy 9s. (62 471) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Lipidy 
653 |a extrakce 
653 |a vytavování 
653 |a mastné kyseliny 
653 |a cholesterol 
653 |a triacylglyceroly 
653 |a Soxhletův extraktor 
653 |a butyrometr 
653 |a Lipids 
653 |a extraction 
653 |a smelting 
653 |a fatty acids 
653 |a cholesterol 
653 |a triglycerides 
653 |a Soxhlet extractor butyrometers 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Zemanová, Vladimíra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15069  |y Plný text v Digitální knihovně UTB