|
|
|
|
LEADER |
01409ntm a22004217u 4500 |
001 |
zp21816 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Planetová, Tereza
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Charakteristika tuků v potravinách
|
246 |
|
|
|a Characteristic of Fats in Foodstuffs
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 47s., přílohy 9s. (62 471)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Lipidy
|
653 |
|
|
|a extrakce
|
653 |
|
|
|a vytavování
|
653 |
|
|
|a mastné kyseliny
|
653 |
|
|
|a cholesterol
|
653 |
|
|
|a triacylglyceroly
|
653 |
|
|
|a Soxhletův extraktor
|
653 |
|
|
|a butyrometr
|
653 |
|
|
|a Lipids
|
653 |
|
|
|a extraction
|
653 |
|
|
|a smelting
|
653 |
|
|
|a fatty acids
|
653 |
|
|
|a cholesterol
|
653 |
|
|
|a triglycerides
|
653 |
|
|
|a Soxhlet extractor butyrometers
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Zemanová, Vladimíra
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15069
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|