Charakteristika biofarem a jejich produktů ve Zlínském kraji

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Petrůsek, Jaroslav (Dissertant)
Other Authors: Mrázek, Josef (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 74 s.

Cover

LEADER 01345ntm a22003617u 4500
001 zp21814
041 |a cze 
100 1 |a Petrůsek, Jaroslav  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika biofarem a jejich produktů ve Zlínském kraji 
246 |a Characteristics of Organic Farms and Their Products in the Zlín Region 
260 |c 2011 
300 |a 74 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Ekologické zemědělství 
653 |a biopotraviny 
653 |a rostlinná výroba 
653 |a živočišná produkce 
653 |a Ekofarmy 
653 |a Organic farming 
653 |a Organic food 
653 |a Crop Production 
653 |a Livestock production 
653 |a Organic farm 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mrázek, Josef  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/16376  |y Plný text v Digitální knihovně UTB