|
|
|
|
LEADER |
01553ntm a22004217u 4500 |
001 |
zp21813 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Perutková, Jarmila
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možná zdravotní rizika při alternativních způsobech stravování
|
246 |
|
|
|a Possible Health Risks of Alternative Diets
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 59 s. (91 756)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a alternativní výživové směry
|
653 |
|
|
|a alternativní výživa
|
653 |
|
|
|a biopotraviny
|
653 |
|
|
|a přírodní strava
|
653 |
|
|
|a makrobiotická strava
|
653 |
|
|
|a vegetariánství
|
653 |
|
|
|a dělená strava
|
653 |
|
|
|a strava podle krevních skupin
|
653 |
|
|
|a alternative nutritional guidelines
|
653 |
|
|
|a alternative nutrition
|
653 |
|
|
|a natural diet
|
653 |
|
|
|a macrobiotic diet
|
653 |
|
|
|a vegetarian diet
|
653 |
|
|
|a segmented diet
|
653 |
|
|
|a blood-type diet
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17221
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|