Možná zdravotní rizika při alternativních způsobech stravování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Perutková, Jarmila (Dissertant)
Other Authors: Velichová, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 59 s. (91 756)

Cover

LEADER 01553ntm a22004217u 4500
001 zp21813
041 |a cze 
100 1 |a Perutková, Jarmila  |4 dis 
245 1 0 |a Možná zdravotní rizika při alternativních způsobech stravování 
246 |a Possible Health Risks of Alternative Diets 
260 |c 2011 
300 |a 59 s. (91 756) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a alternativní výživové směry 
653 |a alternativní výživa 
653 |a biopotraviny 
653 |a přírodní strava 
653 |a makrobiotická strava 
653 |a vegetariánství 
653 |a dělená strava 
653 |a strava podle krevních skupin 
653 |a alternative nutritional guidelines 
653 |a alternative nutrition 
653 |a natural diet 
653 |a macrobiotic diet 
653 |a vegetarian diet 
653 |a segmented diet 
653 |a blood-type diet 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Velichová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/17221  |y Plný text v Digitální knihovně UTB