|
|
|
|
LEADER |
01343ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp21807 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mančík, Pavel
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv přídavku kyseliny adipové jako náhrady tavicích solí na vybrané texturní parametry tavených sýrů.
|
246 |
|
|
|a Effect of Adipic Acid Addition as a Substitute of Emulsifying Salts on Selected Texture Parameters of Processed Cheese.
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 41 s. (44831 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Tavený sýr
|
653 |
|
|
|a přírodní sýry
|
653 |
|
|
|a stupeň prozrálosti
|
653 |
|
|
|a tvrdost
|
653 |
|
|
|a Processed cheese
|
653 |
|
|
|a Cheese
|
653 |
|
|
|a Maturity
|
653 |
|
|
|a Hardness
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hladká, Kristýna
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15989
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|