Vliv přídavku kyseliny adipové jako náhrady tavicích solí na vybrané texturní parametry tavených sýrů.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mančík, Pavel (Dissertant)
Other Authors: Hladká, Kristýna (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2011
Subjects:
Physical Description: 41 s. (44831 znaků).

Cover

LEADER 01343ntm a22003377u 4500
001 zp21807
041 |a cze 
100 1 |a Mančík, Pavel  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přídavku kyseliny adipové jako náhrady tavicích solí na vybrané texturní parametry tavených sýrů. 
246 |a Effect of Adipic Acid Addition as a Substitute of Emulsifying Salts on Selected Texture Parameters of Processed Cheese. 
260 |c 2011 
300 |a 41 s. (44831 znaků). 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Tavený sýr 
653 |a přírodní sýry 
653 |a stupeň prozrálosti 
653 |a tvrdost 
653 |a Processed cheese 
653 |a Cheese 
653 |a Maturity 
653 |a Hardness 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hladká, Kristýna  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/15989  |y Plný text v Digitální knihovně UTB