|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp21800 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Koukal, Vojtěch
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Produkce mléka a mléčných výrobků ekofarem na Českomoravské vrchovině
|
| 246 |
|
|
|a Production of Milk and Dairy Products by Organic Farms in the Czech-Moravian Highlands
|
| 260 |
|
|
|c 2011
|
| 300 |
|
|
|a 68 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a ekologické zemědělství
|
| 653 |
|
|
|a ekofarma
|
| 653 |
|
|
|a bioprodukt
|
| 653 |
|
|
|a biopotravina
|
| 653 |
|
|
|a mléko
|
| 653 |
|
|
|a mléčný výrobek
|
| 653 |
|
|
|a ecological farming
|
| 653 |
|
|
|a bio-farm
|
| 653 |
|
|
|a bio-product
|
| 653 |
|
|
|a bio-food
|
| 653 |
|
|
|a milk
|
| 653 |
|
|
|a dairy products
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Mrázek, Josef
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/17071
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|