|
|
|
|
LEADER |
01630ntm a22005297u 4500 |
001 |
zp21796 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Horký, Vladimír
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Aktivní látky v pivu a jeho vliv na zdraví člověka
|
246 |
|
|
|a Active Substances in Beer and their Influence on Health.
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 61s. (76 944 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a pivo
|
653 |
|
|
|a výroba piva
|
653 |
|
|
|a slad
|
653 |
|
|
|a mladina
|
653 |
|
|
|a chmel
|
653 |
|
|
|a alkoholismus
|
653 |
|
|
|a zdraví
|
653 |
|
|
|a játra
|
653 |
|
|
|a ledviny
|
653 |
|
|
|a trávicí soustava
|
653 |
|
|
|a druhy piv
|
653 |
|
|
|a průzkum obliby piva
|
653 |
|
|
|a Beer
|
653 |
|
|
|a Brewing
|
653 |
|
|
|a Malt
|
653 |
|
|
|a Hops
|
653 |
|
|
|a Wort
|
653 |
|
|
|a Alcoholism
|
653 |
|
|
|a Health
|
653 |
|
|
|a Liver
|
653 |
|
|
|a Kidneys
|
653 |
|
|
|a Digestive System
|
653 |
|
|
|a Kindsofbeer
|
653 |
|
|
|a Survey of Popularity of Beer
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mrázek, Josef
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15263
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|