|
|
|
|
LEADER |
01325ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp21794 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hladil, Zdeněk
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Výživa při onemocnění trávicího systému
|
246 |
|
|
|a Nutrition During Digestive System Diseases
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 60 s. (89 489 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Zánětlivá střevní onemocnění
|
653 |
|
|
|a Crohnova choroba
|
653 |
|
|
|a Ulcerózní kolitida
|
653 |
|
|
|a Průjem
|
653 |
|
|
|a Zácpa
|
653 |
|
|
|a Inflammatory intestinal disease
|
653 |
|
|
|a Crohn's disease
|
653 |
|
|
|a Ulcerative colitis
|
653 |
|
|
|a Diarrhoea
|
653 |
|
|
|a Constipation
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15494
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|