|
|
|
|
LEADER |
01360ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp21790 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Fialová, Anna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Souvislost výživy s rakovinou tlustého střeva
|
246 |
|
|
|a The Relationship Between Diet and Colon Cancer
|
260 |
|
|
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 62 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tlusté střevo
|
653 |
|
|
|a kolorektální karcinom
|
653 |
|
|
|a rizikové faktory
|
653 |
|
|
|a prevence
|
653 |
|
|
|a dietní opatření
|
653 |
|
|
|a nutriční podpora
|
653 |
|
|
|a colon
|
653 |
|
|
|a colorectal carcinoma
|
653 |
|
|
|a risk factors
|
653 |
|
|
|a prevention
|
653 |
|
|
|a dietary measures
|
653 |
|
|
|a nutritional support
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/15591
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|